Kontakta oss!


Välkommen till Upptappat.nu, ställ din fråga här så återkommer vi till dig inom kort.

Kontakta oss!

Paket - Lindr Kontakt 40 med regulator

Paket med Lindr Kontakt 40, en fatölsanläggning med inbyggd kylenhet, avsedd för professionell servering. Passar för hemmabruk, fester och evenemang upp till ca 50 personer.

8 223 kr

Paketbeskrivning

Skulle du vilja göra någon ändring i ett befintligt paket för att exempelvis ta bort eller byta ut en produkt så är det enkelt att välja bort en produkt i paketet genom att klicka på minustecknet i produktens högra hörn. Önskas fler av någon produkt i paketet ändra under "antal". Priset uppdateras automatiskt.

För mer information om de ingående produkterna, läs mer under respektive produktflik ovan

Paketinnehåll

Med Lindr Kontakt 40 kan man servera 35-40 liter välkyld öl per timme.

Det moderna kylaggregatet gör Kontakt 40 energieffektiv och ger utmärkt kyld öl inom 5-8 minuter efter att kylaren har kopplats in.

Kontakt 40 är tillverkad i tidlös design med hölje i rostfritt stål och av material som uppfyller de högsta kraven på hygienstandard. Detta ger också anläggningen lång livslängd.

Maskinen levereras med en rostfri droppbricka och en justerbar temperaturkontroll med sju olika inställningar (2-10°C). Två handtag på ovansidan av maskinen gör den enkel att hantera.

Teknisk information

Typ av köldmedium

R134a

Märkström (A)

1.83

Spänning

220-240V 50Hz ~ 1

Strömförbrukning (W)

421

Output (l/h) Till 0 ° C / Tk 50 ° C

50

Kylkompressor (Hp)

1/5

Antal kylslingor

2

Längd kylslinga (m)

14/14

Nettovikt (kg)

26.8

Mått BxHxD

227x426x331

 

Denna populära slangtyp kan användas både med våra 9,5 mm (3/8") snabbkopplingar eller på traditionellt vis med slangklämma för att ansluta dryck och drivgas. Säljs per meter. Ange antalet meter du önskar beställa.

Ett urval av passande tillbehör återfinns under fliken "tillbehör" ovan.  

Denna snabbkoppling passar med alla våra fatkopplingar och tappkranar som har 5/8" anslutningar för anslutning av 9,5 mm slang

Denna snabbkoppling passar med alla våra fatkopplingar och tappkranar som har 5/8" anslutningar för anslutning av 8 mm slang

Lämplig för att dela upp en ledning med dryck eller drivgas på två ledningar

Denna populära slangtyp kan användas både med våra 8,5 mm (5/16")snabbkopplingar eller på traditionellt vis med slangklämma för att ansluta dryck och drivgas. Säljs per meter. Ange antalet meter du önskar beställa.

Ett urval av passande tillbehör återfinns under fliken "tillbehör" ovan.  

Gänga anslutning Co2: W21.8
Gänga utlopp: F7/16” UNF
Inkommande tryck: 80 bar
Säkerhetsventil 7 bar