Kontakta oss!


Välkommen till Upptappat.nu, ställ din fråga här så återkommer vi till dig inom kort.

Kontakta oss!

Information

Nyhetsbrev

Paket - Lindr Kontakt 55/Kprofi "green line" med inbyggd kompressor och reglerbart tryck

Paket med Lindr Kontakt 55/Kprofi "green line" med inbyggd kompressor och reglerbart tryck.

En fatölsanläggning med inbyggd kylenhet, avsedd för professionell servering. Passar för hemmabruk, fester och evenemang upp till ca 100 personer. Med Lindr Kontakt 55/Kprofi kan man servera 40-50 liter välkyld öl per timme

12 425 kr Inkl.moms

Paketbeskrivning

Paketet innehåller alla nödvändiga snabbkopplingar och slang för att ansluta fat till fatölskylaren. Komplettera vid behov med de fatkopplingar ni behöver till ert fat. Är du osäker på viken typ ni behöver så fråga er leverantör. 

Skulle du vilja göra någon ändring i ett befintligt paket "Paket - Lindr Kontakt 55/Kprofi "green line" med inbyggd kompressor och reglerbart tryck" för att exempelvis ta bort eller byta ut en produkt så är det enkelt att välja bort en produkt i paketet genom att klicka på minustecknet i produktens högra hörn. Önskas fler av någon produkt i paketet ändra under "antal". Priset uppdateras automatiskt.

För mer information om de ingående produkterna, läs mer under respektive produktflik

Paketinnehåll

Med Lindr Kontakt 55/Kprofi kan man servera 40-50 liter välkyld öl per timme.

Det moderna kylaggregatet gör Kontakt 55/Kprofi energieffektiv och ger utmärkt kyld öl inom 5-8 minuter efter att kylaren har kopplats in. Kylaren har en inbyggd tystgående kompressor och luftfilter av högsta kvalitet. Kompressorn kan används istället för kolsyra vid servering. Trycket på kompressorn är justerbart i intervallet 1-3,4 bar genom skruven bredvid manometern.

Produkterna i ”Green line”-serien är miljövänliga och har en 20% högre energieffektivitet och 20% lägre energiförbrukning. Kylaren är uteslutande tillverkad av återvinningsbara material och utan polyuretanisolering.

Kontakt 55/Kprofi är tillverkad i tidlös design med hölje i rostfritt stål och av material som uppfyller de högsta kraven på hygienstandard. Detta ger också anläggningen lång livslängd.

Maskinen levereras med en rostfri droppbricka och en justerbar temperaturkontroll med sju olika inställningar (2-10°C). Ett handtag på vardera sidan av maskinen gör den enkel att hantera.

Teknisk information

Typ av köldmedium

R290

Märkström (A)

1.9

Spänning

220-240V 50Hz ~ 1

Strömförbrukning (W)

437

Kompressor (bar)

Ställbart 1-3 Bar

Output (l/h) Till 0 ° C / Tk 50 ° C

50

Kylkompressor (Hp)

1/5

Antal kylslingor

2

Längd kylslinga (m)

15/15

Nettovikt (kg)

33.5

Mått BxHxD

400x672x428

 

Lämplig för att dela upp en ledning med dryck eller drivgas på två ledningar

Dessa kopplingar är helt utbytbara mot kopplingar från prisvärda Fluidfit, dessa återfinns under tillbehör.

Denna populära slangtyp kan användas både med våra 9,5 mm (3/8") snabbkopplingar eller på traditionellt vis med slangklämma för att ansluta dryck och drivgas. Säljs per meter. Ange antalet meter du önskar beställa.

Passande tillbehör med dimensionen 3/8" återfinns under tillbehör 

Denna populära slangtyp kan användas både med våra 8 mm (5/16") snabbkopplingar eller på traditionellt vis med slangklämma för att ansluta dryck och drivgas. Säljs per meter. Ange antalet meter du önskar beställa.

Passande tillbehör med dimensionen 5/16" återfinns under tillbehör.

Denna snabbkoppling passar med alla våra fatkopplingar och tappkranar som har 5/8" anslutningar för anslutning av 8 mm (5/16") slang.

Dessa kopplingar är helt utbytbara mot kopplingar från prisvärda Fluidfit, dessa återfinns under tillbehör.

Denna snabbkoppling passar med alla våra fatkopplingar och tappkranar som har 5/8" anslutningar för anslutning av 9,5 mm (3/8") slang.

Dessa kopplingar är helt utbytbara mot kopplingar från prisvärda Fluidfit, dessa återfinns under tillbehör.