Kontakta oss!


Välkommen till Upptappat.nu, ställ din fråga här så återkommer vi till dig inom kort.

Kontakta oss!

Lindr Kontakt 40/Kprofi

KCH01408

Lindr Kontakt 40/Kprofi en fatölsanläggning med inbyggd kylenhet, avsedd för professionell servering. Passar för hemmabruk, fester och evenemang upp till ca 50 personer.

Mer detaljer

3 objekt

I lager

8 295 kr Inkl.moms

30.3 kg
Lev.tid:1-3 dagar

Mängdrabatter

AntalPrisDu sparar
2 7 466 kr Upp till 1 659 kr
4 7 051 kr Upp till 4 977 kr
10 6 222 kr Upp till 20 738 kr

Mer information

Med Lindr Kontakt 40/K Profi kan man servera 35-40 liter välkyld öl per timme.

Det moderna kylaggregatet gör Kontakt 40/K Profi energieffektiv och ger utmärkt kyld öl inom 5-8 minuter efter att kylaren har kopplats in. Kylaren har en inbyggd tystgående kompressor och luftfilter av högsta kvalitet. Kompressorn kan används istället för kolsyra vid servering. Läs mer om fördelarna med kompressor i vår FAQ.

Trycket på kompressorn är justerbart i intervallet 1-3 bar genom skruven bredvid manometern.

Kontakt 40/K Profi är tillverkad i tidlös design med hölje i rostfritt stål och av material som uppfyller de högsta kraven på hygienstandard. Detta ger också anläggningen lång livslängd.

Maskinen levereras med en rostfri droppbricka och en justerbar temperaturkontroll med sju olika inställningar (2-10°C). Två handtag på ovansidan av maskinen gör den enkel att hantera.

Teknisk information

Typ av köldmedium

R134a

Märkström (A)

2.18

Spänning

220-240V 50Hz ~ 1

Strömförbrukning (W)

501

Kompressor (bar)

Ställbart 1-3 Bar

Output (l/h) Till 0 ° C / Tk 50 ° C

50

kylkompressor (Hp)

1/5

Antal kylslingor

2

Längd kylslinga (m)

14/14

Nettovikt (kg)

30

Mått BxHxD

227x426x331

 

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Lindr Kontakt 40/Kprofi

Lindr Kontakt 40/Kprofi

Lindr Kontakt 40/Kprofi en fatölsanläggning med inbyggd kylenhet, avsedd för professionell servering. Passar för hemmabruk, fester och evenemang upp till ca 50 personer.

Tillbehör

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

FAQ - Vanliga frågor

  Fatölsanläggning med inbyggd kompressor – hur fungerar det?

  Den stora fördelen med kompressor är att inte behöva handskas med gasflaskor fyllda med CO2/koldioxid. Har du ölen som skall serveras i ett KeyKeg fat, är det naturligt att använda luft i stället för CO2 eftersom ölet förvaras i en skyddande behållare inuti KeyKeg som är helt separerad från luften. 

  Räkna med att öl i ett traditionellt fat blir syresatt efter 2-3 dagar, vilket kommer att förändra smaken.  Köper du en anläggning med inbyggd kompressor kan den ändå användas ihop med en CO2-flaska, kompressorn kan enkelt stängas av och CO2 anslutas på konventionellt sätt.


  Kan jag använda fatölskylare ur Pygmy- och Kontaktserien utomhus exempelvis i mitt utekök?

  Våra luftkylda fatölsanläggningar klarar absolut att användas utomhus utan problem förutsatt att de står väder- och dammskyddat, frostfritt och inte i direkt solljus. På vintern bör man flytta in anläggningen.

  Om det är en permanent installation som söks så kan man kombinera en Pygmy / Kontakt fatölskylare med ett externt tapptorn och på så sätt montera maskinen mer skyddat i ett underskåp med endast tapptornet exponerat.  Vid en fast installation kan även en vattenkyld anläggning vara ett alternativ.


Nerladdning