Fatölsanläggning

Luft- eller vattenkyld fatölsanläggning

Vi har ett stort sortiment av fatölsanläggningar av både luftkylda och vattenkylda. Fatölsanläggning kallas ibland i folkmun även för ölpump och lite beroende på vad du kräver av din fatölsanläggning så har de olika varianterna olika egenskaper och fördelar. Är du ute efter att ha en fatölsanläggning hemma...

Luft- eller vattenkyld fatölsanläggning

Vi har ett stort sortiment av fatölsanläggningar av både luftkylda och vattenkylda. Fatölsanläggning kallas ibland i folkmun även för ölpump och lite beroende på vad du kräver av din fatölsanläggning så har de olika varianterna olika egenskaper och fördelar. Är du ute efter att ha en fatölsanläggning hemma så passar en luftkyld fatölsanläggning perfekt. Dessa har alla en inbyggd kylenhet och passar för professionell servering, speciellt hemma och på mindre evenemang. Lite beroende på deras kapacitet så kan dessa fatölskylare servera mellan 20 och 150 personer. Letar du istället efter en fatölsanläggning för din restaurang så erbjuder vi flertalet kvalitativa vattenkylda ölpumpar. Dessa passar för restauranger, barer och gästanläggningar. Många av dem kan självklart också användas för hemmabruk.

Välj rätt fatölsanläggning för ditt ändamål

Hos oss hittar du kvalitativa fatölsanläggningar för olika ändamål. Med ett stort och varierat utbud både inom luft- och vattenkylda fatölsanläggningar kan du enkelt hitta den som möter dina behov och krav. Behöver du fatölsanläggningen, eller ölpumpen som det ofta kallas till din bar, restaurang, det stora arbetseventet, eller för att ha hemma? Dessa olika ändamål ställer olika krav och kapacitet på anläggningarna och det är därför viktigt att välja rätt. Gå in på varje fatölskylare för att läsa mer om deras olika egenskaper och kapacitet. Har du några funderingar eller frågor om vilken anläggning som passar bäst för dig och dina ändamål så är det bara att kontakta oss, så hjälper vi dig hitta rätt.

Mer

Fatölsanläggning Det finns inga produkter i den här kategorin.

Underkategorier

  • Luftkylda fatölskylare

    Marknadens största och mest kompletta sortiment av de luftkylda fatölsanläggningar Pygmy och Kontakt från Lindr. Finns i flera olika utföranden för alla behov med eller utan kompressor. 

  • Vätskekylda...

    Marknadens största och mest kompletta sortiment av vattenkylda fatölsanläggningar / fatölskylare med isbank i AS- och CWP-serien från Lindr.