Kompletta paket

Kompletta paket för en helhetslösning

Att handla ett komplett paket för dina fatölsanläggningar gör det både enkelt och smidigt för dig. Dessa kompletta lösningar innehåller nämligen alla de delar som du behöver, något som spar dig både tid och pengar. Bland våra kompletta paket hittar du luftkylda fatölsanläggningar, vattenkylda fatölsanläggni...

Kompletta paket för en helhetslösning

Att handla ett komplett paket för dina fatölsanläggningar gör det både enkelt och smidigt för dig. Dessa kompletta lösningar innehåller nämligen alla de delar som du behöver, något som spar dig både tid och pengar. Bland våra kompletta paket hittar du luftkylda fatölsanläggningar, vattenkylda fatölsanläggningar, fatölspaket utan kylning, anläggningar för kolsyrat vatten, fatkopplingar, trycksättning och rengöring.

Dessa paket är perfekta att börja med för dig som vill komma igång med servering av fatöl i en bar, restaurang, cateringverksamhet eller event. De passar även bra för dig som vill kunna servera fatöl hemma från Systembolaget eller som du bryggt själv. Eftersom du får paketen helt kompletta med allt du behöver så undviker du att missa viktiga delar eller komponenter, samtidigt som det blir smidigt och enkelt för dig att komma igång med att servera öl på ett proffsigt sätt.

Mer

Kompletta paket Det finns inga produkter i den här kategorin.

Underkategorier

 • Luftkylda...

  Paket med de populära luftkylda portabla fatölsanläggningarna Pygmy och Kontakt från Lindr. Perfekt till mässor, catering eller varför inte i husvagnen? 

 • Vattenkylda...

  Paket med vattenkylda fatölsanläggningar. Passar bäst för fasta installationer. Komplett med tapptorn, tappkranar och alla tillbehör för en komplett anläggning. 

 • Fatölspaket utan kylning

  Paket med tapptorn, kolsyreflaska, regulator, slangar och kopplingar. Välj till fatkopplingar och du har en komplett anläggning för att servera din dryck.

 • Kolsyrat vatten

  Paket med allt du behöver för servering av kolsyrat vatten i hem och offentliga miljöer.

 • Fatkopplingar

  Paket med fatkoppling, slang och snabbkopplingar för enkel installation av din fatkoppling

 • Trycksättning

  Paket med allt som behövs för att ansluta Co2 och Nitrogen till dryckesanläggning komplett med regulator och gasflaska om så önskas.

 • Rengöring

  Paket med allt som behövs för enkel rengöring av din dryckesanläggning. Inkluderar, spolfat, spolanstickare, rengöringsmedel och alla tillbehör som behövs.

 • Övrigt

  Paket med tillbehör för dryckesanläggningar.