Kontakta oss!


Välkommen till Upptappat.nu, ställ din fråga här så återkommer vi till dig inom kort.

Kontakta oss!

Information

Nyhetsbrev

Behöver du hjälp?

John Guest

John Guest® kopplingar

John Guest® tillverkar push-fit kopplingar, ofta kallade snabbkopplingar för styva slangar och rör. Här hittar du alla kopplingar du behöver för att snabbt och enkelt koppla samman dina olika komponenter. Kopplingar från John Guest® kopplas enkelt samman genom att skjuta in slangen i kopplingen som då sluter tätt automati...

John Guest® kopplingar

John Guest® tillverkar push-fit kopplingar, ofta kallade snabbkopplingar för styva slangar och rör. Här hittar du alla kopplingar du behöver för att snabbt och enkelt koppla samman dina olika komponenter. Kopplingar från John Guest® kopplas enkelt samman genom att skjuta in slangen i kopplingen som då sluter tätt automatiskt. Det är lika enkelt att öppna kopplingen och inga verktyg behövs.

Vi är en av få återförsäljare av John Guest® i Sverige och väldigt stolta över det. Vi erbjuder även andra märken – titta gärna närmare på våra kopplingar från FluidFit. Dessa fungerar på samma sätt och går därför att ersätta eller kombinera med John Guest® för dina kopplingar. Oavsett vad för märke eller vad för tillbehör du söker så har vi ett brett utbud med allt du behöver. Är du osäker på vad du behöver eller bara har några frågor så finns vi här för dig. Kontakta oss så besvarar vi alla dina frågor.

Mer

John Guest Det finns 77 produkter.

per sida
Visar 1 - 30 av 77 artiklar
Visar 1 - 30 av 77 artiklar