Snabbkopplingar

Snabbkopplingar (pushfit) från FluidFit®, John Guest® och DMfit®, alla kopplingarna kan användas tillsammans och ersätta varandra i en installation.

Snabbkopplingar Det finns 1 produkt.

Underkategorier

 • FluidFit

  FluidFit® är vår huvudleverantör med ett brett sortiment av snabbkopplingar för styv slang och rör. Enkel att koppla genom att bara skjuta in slangen i kopplingen. Kan användas tillsammans med eller ersätta produkter från John Guest® eller DMfit®.

 • John Guest

  John Guest® kopplingar

  John Guest® tillverkar push-fit kopplingar, ofta kallade snabbkopplingar för styva slangar och rör. Här hittar du alla kopplingar du behöver för att snabbt och enkelt koppla samman dina olika komponenter. Kopplingar från John Guest® kopplas enkelt samman genom att skjuta in slangen i kopplingen som då sluter tätt automatiskt. Det är lika enkelt att öppna kopplingen och inga verktyg behövs.

  Vi är en av få återförsäljare av John Guest® i Sverige och väldigt stolta över det. Vi erbjuder även andra märken – titta gärna närmare på våra kopplingar från FluidFit. Dessa fungerar på samma sätt och går därför att ersätta eller kombinera med John Guest® för dina kopplingar. Oavsett vad för märke eller vad för tillbehör du söker så har vi ett brett utbud med allt du behöver. Är du osäker på vad du behöver eller bara har några frågor så finns vi här för dig. Kontakta oss så besvarar vi alla dina frågor.

 • DMFit

  DMfit®. Den prisvärda snabbkopplingen för styv slang och rör. Enkel att koppla genom att bara skjuta in slangen i kopplingen.

Visar 1 - 1 av 1 artikel
Visar 1 - 1 av 1 artikel